O udruzi

Dobrodošli na web stranicu udruge Urbana mladež. Nadam se da nalaziš naš sadržaj interesantnim i korisnim. Urbana mladež postoji od 2010. godine no aktivniji smo postali u 2013. godini. Mi smo prilično jednostavna družba mladih koji iskorištavaju svoj potencijal i kreativnost kako bi nam mladost bila zabavna, kako bi zajedno rasli i učili, proširili krug prijatelja i upoznali ljude iz cijelog svijeta. Glavni fokus našeg djelovanja su mladi ljudi, što ne znači da druge generacije nisu dobrodošle.

Bavimo se svime čime se naši članovi žele baviti. Sadašnji interesi su edukacija, multimedija i urbana kultura no naši interesi se šire svakim danom i sa svakim članom. Što se edukacije tiče pripremamo i provodimo projekte iz područja informacijske tehnologije, poslovnih vještina, coummunity managementa, glazbene i video produkcije i fotografije. U sklopu udruge djeluje i plesni klub sa breakdance i hip-hop tečajem a naši članovi se bave i drugim plesovima. Imamo opremu a i dovoljno znanja da snimimo kvalitetne pjesme, dobar video ili napravimo profesionalan foto session. Sve od toga i radimo :). Koristimo tehnike formalnog, neformalnog i informalnog obrazovanja.

Projekte provodimo na lokalnoj razini dok su naši članovi sudjelovali kao organizatori i voditelji na europskim projektima i nacionalnim projektima. Strategija naše udruge je djelovati kao institucija koja predstavlja mlade sa sličnim interesima, raditi projekte za mlade i aktivno se uključiti u EU program Erasmus plus, te sve ostale nacionalne i lokalne programe za mlade. Ciljevi za koje se zalažemo kroz naše projekte su; povećanje zaposlenosti, povećanje obrazovanosti, prevencija raznih ovisnosti, suzbijanje predrasuda i nasilja te suzbijanje dosade kroz zabavno druženje s nama :). Kroz naše projekte putovati ćemo Europom i svijetom a i ugošćavati mlade diljem svijeta u lijepom našem Zagrebu.

Ako misliš da bi se dobro uklopio u našu zabavnu družinu, nemoj biti stranac i javi nam se ;).