Pozivamo vas na diseminacijsku radionicu Erasmus plus projekta razmjene mladih ?Entrepreneurship is a piece of cake?. Prezentacija rezultata projekta i aktivnosti sprovesti ce se 12.12. u klubu Old Pharmacy Pub Zagreb  (Andrije Hebranga 11) s pocetkom u 22:00h.

 

Projekt Entrepreneurship is a piece of cake je projekt razmjene mladih financiran od Europske Unije. Koordinator projekta je udruga Urbana mladež iz Zagreba, dok su partneri Marketing gate iz Makedonije, WalkTogether iz Bugarske i TSD Sport iz Poljske. Datumi aktivnosti su 05.12. – 13.12.2015. u Zagrebu.

 

Opis projekta;

Poduzetništvo je zapravo ?piece of cake?. Slatko i jednostavno za provesti! Ali to nije cesto mišljenje medu mladima u Europi. Cilj projekta je da se poduzetništvo približi mladima kroz jednostavni pristup, zabavni sadržaj i ucenje kroz rad. Kroz 9 dana aktivnosti, igara i radionica 34 sudionike su se upoznali s osnovnim alatima potrebnim za provedbu svoje poslovne ideje u akciju. Teme aktivnosti su bile stvaranje i planiranje organizacije ili kompanije, marketing planiranje, dogovaranje partnerstva te odnosi s javnošcu. Kroz navedene radionice sudionici su napravili planove za 8 startup-ova sa realnim poslovnim aktivnostima, to jest planove kako ce svoje ideje provesti u stvarnost kada se vrate u svoju zemlju.

 

Nakon predstavljanja rezultata i multimedije održati ce se neformalno druženje uz glazbenu playlistu! Radionica i party je otvoren za sve te su svi dobrodošli. Ulaz se ne naplacuje.

 

Više o samom projektu na našem webu; www.urbanamladez.hr i FB stranici www.facebook.com/urbanamladez.