Dragi citatelji,

 

Urbana mladež vas poziva na diseminacijsku radionicu Erasmus plus projekta Online Europe koja ce se održati 22.03. u 11h u Funk lounge Hostelu na adresi Rendiceva 28B. Projekt Online Europe je financiran od Europske unije.

Na radionici cemo vam prezentirati osnove Facebook reklama te vam dati naše osobne savjete kako najbolje iskoristiti i napraviti Facebook reklamu.

Trajanje predavanja je predvideno na 30 minuta, nakon cega cete dobiti i zadatak da osmislite vlastitu reklamu. Vrijeme za ispunjavanje zadatka iznosi 30 minuta, nakon cega ce svi sudionici predstaviti grupi svoju reklamu. Predavaci ce vam dati svoje mišljenje i evaluaciju vaše reklame.  

 

Ova radionica je namijenjena osobama koje nemaju znanja o Facebook reklamama.

Prijava na radionicu je obvezna. Potrebno je poslati ime i prezime na email adresu: urbanamladez@gmail.com sa naslovom; Facebook radionica.

Radionica je besplatna.

 

U sklopu diseminacijske radionice predstaviti cemo projekt i rezultate projekta Online Europe. Od 28.02. do 07.03.2015. pod Erasmus plus programom u Zagrebu, odvilo se 8 dana radionica razmjene znanja i dobre prakse iz podrucja informaticko-komunikacijskih tehnologija na kojem su sudjelovali 32 mladih iz EU zemalja.

 

Predavanja i radionice su se održale iz podrucja Facebooka, LinkedIN-a, Twittera, Gmaila, MailChimpa te mobilnih aplikacija Viber i WhatsApp. Sudionici na projektu su iz partnerskih organizacija Cultural Artistic Association Plac iz Slovenije, Ecomission 21st Century Association iz Bugarske te domace organizacije Urbana mladež iz Zagreba. Specificnost ovoga projekta razmjene mladih je da su sudionici takoder i predavaci te se prijenos znanja odvija u jednoj opuštenoj i neformalnoj atmosferi. Mladi istražuju nova podrucja, usvajaju nova znanja te ujedno uce biti predavaci.

 

Vidimo se u Funku,

 

Vaša Urbana mladež,

 

P.S. Urbana mladež planira poceti tromjesecne tecajeve iz društvenih mreža u rujnu 2015. godine. Kako biste ostali u toku sa našim obavijestima pratite web stranicu urbanamladez.hr ili facebook.com/urbanamladez