Dragi citatelji, zadovoljstvo nam je predstaviti Erasmus plus projekt razmjene mladih ?Entrepreneurship is a piece of cake?, financiran od Europske Unije. Poduzetništvo je zapravo ?piece of cake?. Slatko i jednostavno za provesti! Ali to nije cesto mišljenje medu mladima u Europi. Cilj našega projekta je da se poduzetništvo približi mladima kroz jednostavni pristup, zabavni sadržaj i ucenje kroz rad.

Koordinator projekta je udruga Urbana mladež iz Zagreba, dok su partneri Marketing gate iz Makedonije, WalkTogether iz Bugarske i TSD Sport iz Poljske. Datumi aktivnosti su 05.12. – 13.12.2015. u Zagrebu.

 

Kroz 9 dana aktivnosti, igara i radionica 34 sudionike ce se upoznati s osnovnim alatima potrebnim za provedbu svoje poslovne ideje u akciju. Teme aktivnosti su stvaranje i planiranje organizacije ili kompanije. marketing planiranje, dogovaranje partnerstva te odnosi s javnošcu. Kroz navedene radionice sudionici ce napraviti planove za 8 startup-ova sa realnim poslovnim aktivnostima, to jest planove kako ce svoje ideje provesti u stvarnost kada se vrate u svoju zemlju.

U sklopu projekta imamo i predstavljanje Erasmus plus programa (sa fokusom na sekciju ?Mladi?) te youthpass diplome i 8 kljucnih kompetencija. Prezentacija ce se održati 11.12. (petak) od 10 do 12h u hostelu Funk lounge (Rendiceva ul. 28B) te je otvorena za javnost i mogu nam se pridružiti svi koji žele.

 

Više o samom projektu pratite na našem webu; www.urbanamladez.hr i FB stranici www.facebook.com/urbanamladez jer cemo vas redovito izvještavati sa multimedijom te informacijama o projektu!