Dok smo istraživali o besplatnim putovanjima našli smo tekst o 5 super aplikacija koje vam mogu koristiti pri putovanjima.

Citymapper – da, aplikacija s mapama ima puno. Uglavnom su vezane uz mrežu I uglavnom ne daju I druge informacije. Ova aplikacija pokušava biti drugačija. Nešto je kao hybrid između vodiča I mape grada. Ograničena je samo na neke gradove, ali se širi. Ako idete recimo u Barcelonu, Rim, Berlin, Moskvu , Istanbul I neke druge gradove vjerujem da će dobro doći. Ima zanimljivu opciju “rain” koja pomaže kako doći s jednog mjesta na drugo , a da se ne pokisne. Najbolja je što se tiče gradskog prijevoza jer ima označene sve stanice I pomaže pri odabiru stanice I blizine mjesta na koje želite ići.”

Ostatak teksta možete pročitati na ovom linku.

Ovaj članak je dio EVS projekta “Cro – EU-Planet Earth 3” financiran od Europske Unije. Cilj projekta je informiranje i uključivanje hrvatske mladeži u razne edukativne, poslovne i volonterske projekte vezane uz putovanja te povećanje mobilnosti. Ukoliko želite biti informirani o različitim mogućnostima koji nudi “Planet Zemlja” možete se prijaviti na našu emailing listu tako da pošaljete email sa imenom, prezimenom te datumom rođenja na urbanamladez@gmail.com.

Pratite naše evente na facebook.com/urbanamladez/