Dragi citatelji,
Nadam se da uživate u blagdanima i da papate puno kolaca 🙂

 

Za vašu razonodu donosimo vam kratko izvješce sa Can’t wait battla iz Garden Malla. Imali smo sekciju 1 na 1 u hip-hop-u za plesace do 15 godina. Prijavilo nam se preko 20 natjecatelja. Imali smo kvalifikacijski krug gdje smo izabrali najboljih 8 koji su išli u službeno natjecanje. Dogadanje se odvijalo na glavnom stageu Garden Malla u Dubravi. Na natjecanju su sudili Mario Nebosenko iz House of Jama, Šimun Stankov Family Radio Crew i Anto Petricevic glavni trener na tecajevima  hip-hop-a Urbane mladeži. Za muziku je bio zadužen DJ Tzek iz No stress crewa a voditelj dogadanja je bio Matko Mavracic!

 

Prvo mjesto je nosilo poklon bon 500 kn od Garden Malla, Crazy lazy clothing majicu, mjesecnu clanarinu hip-hopa u plesnom centru Urbane mladeži – PMP Studio te foto session i interview za web urbanamladez.hr koji možete ocekivati uskoro. Ovo je prvo takvo natjecanje organizirano u Hrvatskoj za hip-hop plesace do 15 godine. Atmosfera je bila odlicna, odaziv još bolji i svi smo se dobro zabavili. Urbana mladež ce se potruditi da se ovakvo natjecanje organizira svakih 3 – 6 mjeseci.

 

Pobjednik natjecanja je Petra Krušelj koja je oduševila publiku i sudce. Ocekujte uskoro interview sa Petrom a do tada na našoj FB stranici PMP Studio možete pogledati fotografije sa natjecanja.