Hajde da priznamo: Svako od nas je ponekad pokupio bočicu šampona iz hotela ili neki sličan “suvenir”. Da li je uzimanje ovakvih stvari krađa ili je to nešto što sasvim slobodno možete uzeti o odneti doma?
Momak i cura koji pišu za blog stiklakafakravata.com pisali su o tome šta je to sve besplatno u hotelima.

“Da budemo iskreni, dešava se i najboljima. Neke stvari se jednostano zaborave! Previdite ih jer su tako očigledne da će vam trebati. A i nekako se podrazumeva da ćete ih, gde god da idete, zateći na istom mestu kao i u vašoj kući ili sobi. Hoteli su mislili na ovo i pomogli su putnicima da se rasterete briga! Besplatne stvari u hotelima možete jednostavno zatražiti od sobarice ili na recepciji. Cilj svakog hotela je zadovoljan gost koji će se kasnije vratiti. Gosti više ne morate da brinete samo pitajte!”

Nastavak teksta možete pročitati ovdje: stiklakafakravata

Ovaj članak je dio EVS projekta “Cro – EU-Planet Earth 3” financiran od Europske Unije. Cilj projekta je informiranje i uključivanje hrvatske mladeži u razne edukativne, poslovne i volonterske projekte vezane uz putovanja te povećanje mobilnosti. Ovo je jedan od eventa u nizu koji ćemo organizirati. Ukoliko želite biti informirani o različitim mogućnostima koji nudi “Planet Zemlja” možete se prijaviti na našu emailing listu tako da pošaljete email sa imenom, prezimenom te datumom rođenja na urbanamladez@gmail.com.

Pratite naše evente na facebook.com/urbanamladez/