Svi smo mi čuli negdje nešto da netko putuje po svijetu besplatno ? Da li je ovaj mit istinit ? Mogu li ja putovati svijetom bez novaca? Naš mega tim istraživača besplatnog putovanja će vam predstaviti ideje i načine kako putovati besplatno te podijeliti svoja iskustva sa vama!

Glavne teme događaja su “Kako osvojiti besplatno putovanje” te “Volontiraj bilo gdje u svijetu preko provjerenih web stranica”.

Kako osvojiti besplatno putovanje ?
Zanimljivo pitanje 🙂 Monika, naša EVS volonterka će vam ispričati o raznim nagradnim igrama avio kompanija, hotela kako i načina kako da putem Instagrama i raznih travel blogova dođete do besplatnih putovanja 😀

Volontiraj bilo gdje u svijetu preko provjerenih web stranica
Ako niste ćuli za precool stranicu www.workwaway.info, www.helpx.net, wwoof.net i slično gdje se jednostavnom registracijom dolazi do mnoštva prilika za volontiranje u zamjenu za smještaj i hranu, ovo je prilika da čujete što vam Ana ima za reći:)

Organizator događanja; Urbana mladež,
Datum: 22/02/2019. Petak 18:30 – 20: 00h
Mjesto održavanja: Funk Club (Ul. Ivana Tkalčića 52), Zagreb, Hrvatska

Prezentacije će održati Ana Braunović i Monika Kutri koje su u Urbanoj mladeži na EVS-u.
Pridruži nam se: ulaz besplatan, sve prezentacije će se održati na hrvatskom jeziku. Molim vas da nas obavijestite o vašem dolasku tako da ispunite ovaj upitnik: https://goo.gl/forms/A7N7BeVVqd9RuoZp2

Facebook event: https://www.facebook.com/events/304758347062261/

Event “Kako putovati besplatno” je dio EVS projekta “Cro – EU-Planet Earth 3” financiran od Europske Unije. Cilj projekta je informiranje i uključivanje hrvatske mladeži u razne edukativne, poslovne i volonterske projekte vezane uz putovanja te povećanje mobilnosti. Ovo je jedan od eventa u nizu koji ćemo organizirati. Ukoliko želite biti informirani o različitim mogućnostima koji nudi “Planet Zemlja” možete se prijaviti na našu emailing listu tako da pošaljete email sa imenom, prezimenom te datumom rođenja na urbanamladez@gmail.com.

Pratite naše evente na facebook.com/urbanamladez/