Od 28.02. do 07.03.2015. pod Erasmus plus programom u Zagrebu, odviti ce se 8 dana radionica razmjene znanja i dobre prakse iz podrucja informaticko-komunikacijskih tehnologija na kojem ce sudjelovati 32 mladih iz EU zemalja. Dio radionica je otvoren za javnost te ovim putem pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže i obogate svoju riznicu znanja.

Predavanja i radionice ce se održati iz podrucja Facebooka, LinkedIN-a, Twittera, Gmaila, MailChimpa te mobilnih aplikacija Viber i WhatsApp. Sudionici na projektu dolaze iz partnerskih organizacija Cultural Artistic Association Plac iz Slovenije, Ecomission 21st Century Association iz Bugarske te domace organizacije Urbana mladež iz Zagreba. Specificnost ovoga projekta razmjene mladih je da su sudionici takoder i predavaci te se prijenos znanja odvija u jednoj opuštenoj i neformalnoj atmosferi.  Mladi istražuju nova podrucja, usvajaju nova znanja te ujedno uce biti predavaci. Projekt je baziran na volonterskoj osnovi te financiran od strane Europske unije.

 

Besplatna predavanja i radionice otvorene za javnost su sljedece:

Osnove Facebook reklama:  03.03. utorak od 10:00 – 11:00h
LinkedIn kao poslovni profil: 04.03. srijeda od 10:00 – 11:00h
Gmail  osnove: 04.03. srijeda od 15:00 – 16:00h
MailChimpa – profesionalni vizualni emailing: 06.03. petak od 10:00 – 11:00h

Napomena: S obzirom da su sudionici iz europskih država sva predavanja i radionice održati ce se na engleskom jeziku. Molimo sve zainteresirane da najave svoj dolazak na urbanamladez@gmail.com. Potrebno je poslati ime i prezime te radionicu na kojoj cete sudjelovati.

Sve aktivnosti ce se održati u Funk Lounge Hostelu na adresi Rendiceva 28, Zagreb. Nakon završetka radionica, na internet portalu urbane mladeži www.urbanamladez.hr moci cete skinuti rezultate projekta ove razmjene.