Dragi citatelji i simpatizeri Urbane mladeži,

Ponosno vam javljamo da nam je odobren još jedan projekt razmjene mladih Erasmus plus programa. Ovoga puta radi se o informaticko komunikacijskoj tehnologiji, takozvanim društvenim mrežama, emailingu i mobilnim aplikacijama. U ovome projektu prolazimo kroz lako dostupne kanale komunikacije kojim možemo unaprijediti osobne i grupne aktivnosti. Projekt  se zove Online europe i predviden je za datume 28.02 do 07.03.2015. Predavanja i radionice ce se održati iz podrucja Facebooka, LinkedIN-a, Twittera, Gmaila, MailChimpa te mobilnih aplikacija Viber, WhatsApp i Skype. Ovi izvori besplatni su svima, dostupni od 0-24 i globalno umreženi, što ih cini savršenim platformama za privatnu, grupnu i poslovnu komunikaciju. Sudionici na projektu dolaze iz partnerskih organizacija Cultural Artistic Association Plac iz Slovenije, Ecomission 21st Century Association iz Bugarske te naravno Urbane mladeži iz Zagreba. Osim informaticko komunikacijskog dijela projekta organizirali smo i kulturni prijenos znanja sa tri interkulturalne veceri; bugarska, slovenska i kulturna te mnoštvo aktivnosti i igara vezanih za upoznavanje svih triju kultura i obicaja.

Ovim putem pozivamo sve koji se žele ukljuciti u projekte i aktivnosti Urbane mladeži da nam se jave na urbanamladez@gmail.com.

U sklopu projekta biti ce i besplatne radionice otvorene za javnost tako da pratite naš web urbanamladez.hr za više informacija.