Poziv za 2 EVS volontera, Zagreb, Hrvatska 01.10.2018. – 30.09.2019.

Dragi prijatelju, tražimo upravo tebe i došlo je vrijeme da se upoznamo.
Urbana mladež 
je udruga mladih ljudi  strastvenih oko putovanja, neformalnog učenje i pretvaranje ideja u akcije. Radimo puno s Erasmus projektima, kulturom, plesom, glazbom i multimedijom.

O EVS PROJEKTU: UPRAVLJANJE PROJEKTOM I NOVINARSTVO
Želimo vam dobrodošlicu na EVS projekt o putovanju, volontiranju i upravljanju projektima. Radit ćete s nama na istraživanju različitih prilika za mlade da putuju, rade praksu, studiraju i volontiraju te ih podijeliti s našom lokalnom zajednicom. Također ćete biti dio našeg tima za upravljanje projektima, pisati i provoditi projekte i evente s nama. Svi troškovi pokriveni, smještaj, put, hrana, džeparac, režije, osiguranje, itd.

O TEBI:
Tražimo 2 osobe od 18 do 30 godina koji su iz SRBIJE, CRNE GORE ili BiH. Trebali biste biti strastveni oko obrazovanja, studiranja, volontiranja, susreta s drugim kulturama, razmjene iskustava i putovanja: na način istraživanja ovih tema i pisanja o tome. Druga stvar za koju biste trebali biti strastveni je upravljanje projektima jer ćete s nama puno raditi na pisanju različitih projekata i njihovom implementiranju. Motivacija i entuzijazam da budu dio ovog projekta i želja za učenjem najvažniji su uvjeti da vas primimo.

PRIJAVI SE
Ispuni prijavnicu https://drive.google.com/open?id=1SAaFh1FWvWX7De7bdBewbvo4eKTIBobQ
i pošalji zajedno sa svojim životopisom na urbanamladez@gmail.com do 07.04.2018.

Više o nama na
www.urbanamladez.hr 
facebook.com/urbanamladez
facebook.com/pmpstudiozg
facebook.com/bachatainspire