Dragi zagrepcani i zagrepcanke,

Pozivamo vas da nam se pridružite 29.04. u 16:30h na Trgu bana Jelacica na našoj street show izvedbi u sklopu projekta Street show Connection. 34 mladih iz Španjolske, Poljske, Slovenije i Hrvatske pripremati ce 8 dana izvedbu kojom ce nastupati za vas. Ne možemo vam otkriti sve detalje izvedbe no možemo vam reci da ce se izvedba sastojati od akrobacija, breakdancea, hip-hop-a, suvremenog plesa, capoeire, pjevanja, sviranja, beatboxa te još zanimljivih umjetnickih izvedbi.

Projekt je financiran od Europske Unije.

U slucaju lošeg vremena ili nepredvidljivih poteškoca, dogadanje ce biti preseljeno u “Oktogon”, na adresi Ilica 5. Dogadanje ce se održati na otvorenom te je potpuno besplatno za sve posjetitelje.

 

O projektu “Street show connection”

Od 23. do 30. travnja pod Erasmus+ programom razmjene mladih u Zagrebu, osam ce se dana odvijati radionica pripreme street showa te u isto vrijeme neformalnog ucenja mladih o organizaciji dogadanja (event management). Koordinator projekta je udruga Urbana mladež iz Zagreba, dok su partneri „On the ground“ udruga mladih iz Španjolske, Sluzewski Dom Kultury iz Poljske te udruga mladih iz Slovenije STARS. Projekt je financiran od Europske unije. Više o samom projektu pratite nawww.facebook.com/urbanamladez