Dragi ulicni zabavljaci,
Da li vas je ikada zanimalo kako je nastupati na ulicama europskih država poput Španjolske, Poljske, Slovenije pa i Hrvatske ?

Na našem dogadanju to možete saznati iz prve ruke. Za vas smo pripremili otvorenu prezentaciju naših sudionika o postupku nabavke dozvole za nastup na otvorenom te pravilima izvedbe dogadanja na javnim površinama. Sudionici projekta “Street show Connection” ce vam predstaviti kako je to u njihovim državama.

Dogadanje ce se održati u Funk lounge hostelu na adresi Rendiceva 28B, 25.04. u 15h te je potpuno besplatno za sve posjetitelje. Prezentacije ce se održati na engleskom jeziku.

Kako bi mogli pripremiti prostor za vaš dolazak molimo vas da nam potvrdite dolazak na email; urbanamladez@gmail.com

O projektu “Street show connection”

Od 23. do 30. travnja pod Erasmus+ programom razmjene mladih u Zagrebu, osam ce se dana odvijati radionica pripreme street showa te u isto vrijeme neformalnog ucenja mladih o organizaciji dogadanja (event management). Koordinator projekta je udruga Urbana mladež iz Zagreba, dok su partneri „On the ground“ udruga mladih iz Španjolske, Sluzewski Dom Kultury iz Poljske te udruga mladih iz Slovenije STARS. Projekt je financiran od Europske unije. Više o samom projektu pratite nawww.facebook.com/urbanamladez