Koliko često vam se desilo da na instagramu gledate slike destinacija u Italiji i mislite “Ja si ovo nikad neću moći priuštit”? Cijene smještaja u talijanskim hotelima mogu biti vrlo paprene, pogotovo u hotelima u centru grada ili blizu nekih turističkih lokaliteta. Ponekada se isplati otići u hotel izvan mjesta koje želite istražiti, nego biti u njemu, jer na kraju dana, niste došli tu zbog hotela nego uživati u svemu ostalom što Italija može ponuditi.

Ukoliko i vi sanjate o magičnoj Toskani, Rimu ili plažama na Siciliji, potražite savjete na ovom linku kako otići u Italiju a da pritom potpuno ne bankrotirate i potrošite svoju životnu ušteđevinu. “La dolce vita” ne mora uvijek da znači i mnogo potrošenih novaca.

Ovaj članak je dio EVS projekta “Cro – EU-Planet Earth 3” financiran od Europske Unije. Cilj projekta je informiranje i uključivanje hrvatske mladeži u razne edukativne, poslovne i volonterske projekte vezane uz putovanja te povećanje mobilnosti. Ukoliko želite biti informirani o različitim mogućnostima koji nudi “Planet Zemlja” možete se prijaviti na našu emailing listu tako da pošaljete email sa imenom, prezimenom te datumom rođenja na urbanamladez@gmail.com.

Pratite naše evente na facebook.com/urbanamladez/