Kada smo mladi, ništa nam nije teško: nije problem ni nalaziti jeftine karte, jeftin smeštaj, voziti se bla bla car-om, stopirati… no nekima dosadi da sami sve to rade, pa bi radije da neko sve to odradi umesto njih. Na facebooku su se pojavile razne grupe i profili koji odrade ceo taj proces umesto vas, a nisu agencije, dakle ne plaćate nagnadu turističkoj agenciji. Administratori ovh profila i stranica umesto vas nalaze povoljne avio karte kao i smeštaj.

Jedan od takvih profila je i Lena’s passport koja u svojoj zatvorenoj grupi Povoljna putovanja – Lena’s passport deli savete i nalazi povoljne ponude za putovanja. Ja više volim da pratim ove facebook grupe, jer čim se pojavi neka nova ponuda, mogu brzo da odreagujem i kupim karte. Ako ste pak ljubitelj bloga i toga da vam na email stižu obaveštenja o novim objavama, možete se pretplatiti na njen brog lenaspassport.com

Drugi veoma zanimljiv profil jeste agentzaputovanja. U opisu njihovog profila stoji: “Aranžmani za razne destinacije po nestvarnim cenama. Od sada možete da posetite destinacije koje su vam oduvek delovale nedostižno. Vaš agent za putovanja bira najjeftinije avio karte i smeštajne kapacitete po ubedljivo najnižim cenama. Agent za putovanja svakom putniku koji nema kofer dimenzija 55x40x23 daje besplatno na korišćenje kofer tačnih dimenzija.”

Agent za putovanja – ponuda za Lisabon

Na njihovoj stranici nađe se svašta: letovi iz okolnih zemalja, smeštaj u pristojnim hotelima i veoma zanimljive cene.

Da li vi znate za neku sličnu stranicu? Pišite nam u komentarima!

Ovaj članak je dio EVS projekta “Cro – EU-Planet Earth 3” financiran od Europske Unije. Cilj projekta je informiranje i uključivanje hrvatske mladeži u razne edukativne, poslovne i volonterske projekte vezane uz putovanja te povećanje mobilnosti. Ukoliko želite biti informirani o različitim mogućnostima koji nudi “Planet Zemlja” možete se prijaviti na našu emailing listu tako da pošaljete email sa imenom, prezimenom te datumom rođenja na urbanamladez@gmail.com.

Pratite naše evente na facebook.com/urbanamladez/