Da li ste spremni na potpunu zamjenu uloga u plesu? Prijavi se na besplatne plesne radionice Urbane mladeži i Bachate Inspire i iskusi nešto drugačije.
 
U plesovima u paru muški su uvijek leaderi (osobe koje vode) a žene su followeri (osobe koje prate). Na ovim radionicama to ćemo obrnuti i dati znanje, vještine i osjećaj ženama kako je to voditi a muškima kako je to pratiti u plesu. Na ovaj način, iskusiti ćemo drugu perspektivu i više poštivati poziciju našeg partnera/partnerice. Također ćemo razbiti tabu i zaplesati sa istim spolom nakon usvojenog znanja radionica :).
Ples koji će vas se učiti je bachata, društveni ples koji u zadnjih par godina postaje veoma popularan diljem Europe te privlači sve više i više mladih svojom atraktivnošću, zabavnim ritmom i slobodnim stilom. Za sudjelovanje na radionicama nije potrebnu nikakvo prethodno plesno znanje.
 
Kroz projekt “Plesom do jednakosti” podupiremo pravi smisao feminizma a to je jednakost svih spolova u svim životnim situacijama pa i u plesu. Projekt “Plesom do jednakosti” je financiran od grada Zagreba, to jest Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom – Opći program socijalne zaštite. Radionice su besplatne za korisnike.
 
Projekt provodi udruga za mlade Urbana mladež uz potporu plesnog studia “Bachata Inspire”
 
Prijave na sljedećem linku: https://goo.gl/forms/OXmiySYYgVJ7co6l1
* Broj prijava je ograničen na 30 polaznika zbog kvalitete radionica.
Mjesto održavanja: dvorana Bachate Inspire, Račićeva 5/1 (1 tram stanica od Kvatrića – Mašićeva) google maps link —> https://goo.gl/maps/2NXDwtryLTP2
 
Datum i raspored radionica
07.12. Petak – 20 – 22h Osnove
08.12. Subota – 16 – 20h Bachata sensual tehnika (izolacija i valovi)
09.12. Nedjelja – 16 – 20h Bachata kombinacije (tri)
Live, Dance, Inspire!
Vidimo se na radionicama,