Svi smo mi ćuli negdje nešto da netko putuje po svijetu besplatno ? Da li je ovaj mit istinit ? Mogu li ja putovati svijetom bez novaca? Naš mega tim istraživača besplatnog putovanja će vam predstaviti ideje i načine kako putovati besplatno te podijeliti svoja iskustva sa vama!

Erasmus plus programi za mlade (13 – 30 godina)
Glavna tema događaja je Erasmus plus projekti za mlade financirani od Europske Unije: European Voluntary Service (EVS), Youth exchanges & Training courses. Što je to i kako ti možeš biti dio ovih projekata! Ovi projekti nisu vezani za studente već se svi mladi od 13 – 30 godina mogu prijaviti.

Konferencije i učenje jezika
Naša Ana je putem učenja jezika besplatno putovala besplatno a Monika je posjetila neke države prijavom na razne konferencije. Kako su to napravile i kako vi to možete napraviti, saznajte na našem događanju.

Organizator događanja; Urbana mladež,
Datum: 30/11/2018. Petak 19:00 – 20: 00h
Mjesto održavanja: Funk Club (Ul. Ivana Tkalčića 52), Zagreb, Hrvatska
FB event https://www.facebook.com/events/2080669015577177/

Prezentacije će održati Ana Braunović i Monika Kutri koje su u Urbanoj mladeži na EVS-u.
Pridruži nam se: ulaz besplatan, sve prezentacije će se održati na hrvatskom jeziku. Molim vas da nas obavijestite o vašem dolasku tako da ispunite ovaj upitnik: https://goo.gl/forms/A7N7BeVVqd9RuoZp2

Event “Kako putovati besplatno” je dio EVS projekta “Cro – EU-Planet Earth 3” financiran od Europske Unije. Cilj projekta je informiranje i uključivanje hrvatske mladeži u razne edukativne, poslovne i volonterske projekte vezane uz putovanja te povećanje mobilnosti. Ovo je jedan od eventa u nizu koji ćemo organizirati. Ukoliko želite biti informirani o različitim mogućnostima koji nudi “Planet Zemlja” možete se prijaviti na našu emailing listu tako da pošaljete email sa imenom, prezimenom te datumom rođenja na urbanamladez@gmail.com.

Pratite naše evente na facebook.com/urbanamladez/