Ples je dobro poznat kao posebna pomoć za razvijanje uma, tijela i duha i optimalno sredstvo za izražavanje osjećaja i kanaliziranje emocija. Zbog toga mi vjerujemo da bi se bez obzira na vještine, sposobnosti, spol ili uzrast svima moralo omogućiti učenje plesa i discipliniranje uma i tijela koje ovaj oblik umjetnosti zahtjeva. U skladu s ovim uvjerenjem projekt “Yes za ples” potiče i inspirira mlade da se počnu baviti plesom.

Ovaj projekt nudi besplatni osnovni plesni tečaj svima mladima što će ih uvesti u svijet plesa u paru i educirati ih o dobrobitima plesa. Plesovi u paru daju mladima pouzdanje koje im je potrebno za uspjeh u bilo kojoj profesionalnoj karijeri, ali ih također uče zajedničkom timskom radu, koji je potreban za izvedbu vrsnih umjetničkih ili drugih životnih zadaća.
I ono što je najvažnije, smatramo da je ples užitak i zabava i zato nastojimo učiniti plesni trening zabavnim i ugodnim te se trudimo svaki sat treninga pretvoriti u jedno odgojno i izazovno iskustvo, u nezaboravan trenutak koji uči polaznike ljubavi i strašću prema plesu.

Ples koji ćemo vas učiti je bachata, društveni ples koji u zadnjih par godina postaje veoma popularan diljem Europe te privlači sve više i više mladih svojom atraktivnošću, zabavnim ritmom i slobodnim stilom.

Prijave na sljedećem linku: https://forms.gle/JPgRWVneUCDEpaC78
FB event: facebook.com/events/516331062250037/
* Broj prijava je ograničen na 30 polaznika zbog kvalitete radionica. Primamo 15 dečki i 15 cura.
Mjesto održavanja: dvorana Bachate Inspire, Račićeva 5/1 (1 tram stanica od Kvatrića – Mašićeva) google maps link —> https://goo.gl/maps/2NXDwtryLTP2

Datum i raspored radionica
14.12. Subota- 15 – 20h Osnove bachate
15.12. Nedjelja – 15 – 20h Bachata lake kombinacije (tri)
* Plesni party u subotu od 22:30h na dalje. Više info o partyu uskoro.

Projekt “Yes za ples” je financiran od grada Zagreba, to jest Gradskog ureda za sport i mlade. Radionice su besplatne za korisnike.

Projekt provodi udruga za mlade Urbana mladež uz potporu plesnog studia “Bachata Inspire”

www.bachatainspire.com / www.facebook.com/bachatainspire
www.urbanamladez.com / www.facebook.com/urbanamladez