Ivana i Goran sa bloga jeftinoputuj.com otkrili su nam kako traže jeftine letove i smještaje.

“Primetili ste da neki ljudi baš mnogo putuju i nije vam jasno kako i odakle im novca. Neki ga zaista imaju mnogo, a neki znaju da pronađu jeftine letove i smeštaj. Mi znamo kako da pronađemo i sastavimo jeftine aranžmane i zato uspemo da svaki slobodan trenutak pretvorimo u avanturu na novoj destinaciji. Nije teško.Potrebno je pored malo znanja i iskustva da budete fleksibilni po pitanju destinacije, kao i da ne nosite višak stvari i gledate da se uklopite u neki manji prtljag, makar u onaj ručni prtljag 55x40x20cm. Takođe i ako datum može da bude fleksibilan i izbegnete popularne destinacije u sezoni to je pun pogodak.”

Ostatak teksta pročitajte na: jeftinoputuj.com/kako-doci-do-jeftine-avio-karte-i-smestaja/

Također, pogledajte i njihov youtube kanal ovde. Fotka na ovoj objavi je screenshot sa njihovog kanala i naziv kanala je baš fora “Dva Ranca Za Beg Iz Kanca” 🙂

Ovaj članak je dio EVS projekta “Cro – EU-Planet Earth 3” financiran od Europske Unije. Cilj projekta je informiranje i uključivanje hrvatske mladeži u razne edukativne, poslovne i volonterske projekte vezane uz putovanja te povećanje mobilnosti. Ukoliko želite biti informirani o različitim mogućnostima koji nudi “Planet Zemlja” možete se prijaviti na našu emailing listu tako da pošaljete email sa imenom, prezimenom te datumom rođenja na urbanamladez@gmail.com.

Pratite naše evente na facebook.com/urbanamladez/