Dragi naši,

Urbana mladež je natrag s vama u pojacanoj izdanju! Dobili smo EVS projekt pod nazivom “Youth mobility – Cro – EU” te smo opremjeni sa dva nova clana: Dana & Leci. Dana nam dolazi iz Rusije a Leci iz Rumunjske. S nama su od 01.10. 2016. do 30.09. 2017. i za vas ce pripremiti puno puno puno zabavnog sadržaja, evenata, projekata i svaceg neceg! Cilj njihove Europske volonterske službe (EVS) je informirati i ukljuciti hrvatsku mladež u razne mogucnosti vezane za putovanja, volontiranje, neformalnu edukaciju, strucne prakse i sl.

Primjeri tema kojima ce se baviti su: Couchsurfing, Hitchhiking, Workaway, EVS, Razmjene mladih i Treninzi osoba koje rade s mladima, Bla Bla car, Carpoling, Nightswaping, Digital Nomads, Volonterski kampovi i sl. Jednom mjesecno održavati ce evente na ove teme, dovoditi razne goste sa iskustvom, pratiti vijesti iz doticnog svijeta, obavještavati vas, slati newslettere, graditi bazu podataka mladih koji su zainteresirani za isto i promovirati mobilnost na sve moguce i nemoguce nacine 🙂 !

Kako bi ostali u toku sa temama mobilnosti pošaljite nam email sa vašim imenom, prezimenom i godinom rodenja na urbanamladez@gmail.com i Dana i Leci ce vas staviti na našu mailing listu te vas obavještavati redovito!

Projekt Youth mobility – Cro – EU je dio Erasmus programa te je financiran od Europske Unije.